Oaze urbane

Amenajări urbanistice şi peisagistice

Amenajări urbanistice şi peisagistice

 

Despre noi

 

Suntem specializati in proiecte de amenajari urbanistice si peisagistice, cu scopul de a intari relatia dintre om si spatiul verde si a crea un respiro la nivel urban, o deconectare culturala intr-o oaza de liniste:

- parcuri de recreere cu locuri de joaca pentru copiii de toate varstele
- locuri de fitness in aer liber pentru toate varstele

- parcuri sportive cu terenuri multifunctionale, piste skateboard

- parcari, centre urbanistice, statii de transport public

- spatii pentru fumat in exterior

 

In scopul integrarii persoanelor cu dizabilitati in societate oferim: 

- mobilier urban, echipamente de joaca sid e fitness adaptate persoanelor cu dizabilitati la cele mai inalte standarde de calitate. 

 

     

 

Obiective:

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

 

Valori:

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.

Calitate: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa: pentru ca fiecare client este unic, solutiile necesare trebuie sa fie, la randul lor, unice. De aceea, stimulam initiativa si cautarea acelor rezolvari care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.