Oaze urbane

Amenajări urbanistice şi peisagistice

Amenajări urbanistice şi peisagistice

 

IMPRESSUM

 

 

EAST WEST INTERNATIONAL BC SRL

400117 CLUJ-NAPOCA

Calea Dorobantilor 14-16

Tel.  0364 081 001

Fax. 0364 081 002
contact@oaze-urbane.ro

www.oaze-urbane.ro 

 

 

Copyright by SC East West International Business Center srl.
Drepturi de autor de către SC East West International Business Center srl. Toate drepturile rezervate.

Copiere - chiar și în extractele - numai cu acordul scris al SC East West International Business Center srl.

 

TERMENI SI CONDITII

 

1. Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare

 

Utilizarea si accesul sunt supuse legislatiei in vigoare si contiilor de utilizare proprii.
Prin accesarea acestui site acceptati neconditionat acesti termeni de utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse, va rugam sa incetati imediat accesarea site-ului.

 

2. Proprietatea continutului si a imaginilor

 

Totalitatea materialelor digitale receptionate de pe acest website constitue proprietatea SC East West International Business Center SRL, a funizorilor de produse, respectiv diversilor furnizori de continut digital. Sigla si numele Oaze urbane sunt marci inregistrare a SC East West International Business Center SRL.
Este strict interzisa descarcarea in regim neconectat a materialelor digitale de orice fel de pe site (copie locala cu alt scop decat cache), copierea oricarui tip de continut, partial sau total fara acordul SC East West International Business Center SRL. Este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a site-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii.

Incalcarea acestor prevederi va fi urmata de initierea procedurilor legale si actionarea in instanta pentru incalcarea drepturilor de autor.

 

3. Utilizarea site-ului

 

SC East West International Business Center SRL va acorda dreptul de a vizita acest site in urmatoarele conditii:
Nu veti reproduce nici o portiune sau totalitatea continutului digital receptionat in nici un format - digital, tiparit sau in orice alt fel fara acordul proprietarului.
Firma acorda dreptul motoarelor de cautare de a reproduce sectiuni din continut doar in scopul gasirii si evidentierii cuvintelor cheie, sau a continutului.
Este strict interzisa filtrarea continutului in scopul extragerii de continut unic pentru a mari traficul paginii dvs web.
Este interzisa folosirea de limbaj obscen, instigator, inselator in contactul cu firma noastra.
Este interzisa incercarea de acces neautorizat a editorului pentru management de continut, atacarea sau inundarea cu informatii a serverului in scopul blocarii paginii web.

 

4. Confidentialitate

 

Datele transmise de dumneavoastra prin intermediul formularului de contact nu sunt distribuite niciodata partilor terte.
Ne rezervam dreptul de a monitoriza activitatea din pagina web in scopul identificarii sursei care a generat contactul si a navigarii in pagina web in scopul imbunatatirii continutului.

 

5. Lipsa garantiilor

 

Continutul acestui site poate fi modificat oricand si va este oferit "asa cum este" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita. Informatiile existente pe site nu sunt actualizate zilnic, in consecinta unele preturi pot sa difere de oferta actuala.

 

6. Responsabilitate fata de produsele prezentate

 

Utilizarea acestui site nu implica nici o raspundere din partea SC East West International Business Center SRL. Orice alta parte implicata in producerea si conceperea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daunele directe sau indirecte, de orice natura, in legatura cu utilizarea acestui site sau continutului.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru nici o dauna produsa de virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau dispozitivele electronice in urma accesarii acestui site, sau descarcarii oricarui tip decontinut digital de pe acest site. Siglele folosite in acest site sunt legate de continutul general al site-ului, fiecare produs in parte facand parte dintr-o anumita grupa, care are certificari individuale.


7. Revizuirea termenilor si conditiilor de utilizare

 

SC East West International Business Center SRL poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste conditii de utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati toate modificarile si sa vizitati aceasta pagina de fiecare data cand intrati pe website.

 

8. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

 

Conditiile de utilizare ale acestui site sunt guvernate de legile din Romania.
Rezolvarea disputelor este rezervata exclusiv instantelor competente din Romania.

Copyright © 2011 SC East West International Business Center SRL. Toate drepturile rezervate.