Oaze urbane

Amenajări urbanistice şi peisagistice

Amenajări urbanistice şi peisagistice

 
Proiecte | Campania "Pentru Voi impreuna cu Noi" Cluj

Campania "Pentru Voi impreuna cu Noi" Cluj

Datorita nevoilor pregnante de a atrage un semnal de alarma asupra modalitatilor de integrare sociala a persoanelor cu dizabilitati fizice, un numar mare de persoane, cu varste intre 18-60 ani, s-au solidarizat cu obiectivele evenimentului “Pentru voi impreuna cu noi”, de data aceasta la Cluj. Acest eveniment este al doilea de asemenea maniera, primul avand loc la Bucuresti, in Parcul Tineretului.

Clujul a gazduit in data de 2 noiembrie a.c., un mars alaturi de Oaze Urbane pentru a atrage atentia autoritatilor si trecatorilor mai ales, asupra nevoilor pe care o afectiune fizica le creeaza, asupra nevoii de integrare a persoanelor cu dizabilitati in societatea civila.

Apelul lansat calduros pentru solidarizare a adunat laolalta 35 de persoane receptive.

Pentru inscriere, doritorii au putut trimite un mail catre organizatori cu un numar de telefon pentru a fi tinuti la curent cu demersurile. Locurile au fost limitate iar fiecare participant a primit un tricou. Ne-am recunoastem dupa zambetul implicat!


Fiecare participant a primit un tricou inscriptionat,si a insotit un alt doritor care sa reprezinte persoana cu varii dificultati fizice.
E nevoie de fiecare dintre noi pentru a demonstra ca impreuna putem face lucrurile sa se intample! Seria evenimentelor

Oaze Urbane – Pentru Voi impreuna cu Noi, continua.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne vizitati pe